Noord Brabant

Enorme ravage na frontale aanrijding Ollandseweg Sint-Oedenrode

SINT-OEDENRODE – Vrijdagavond rond 18.30 uur zijn twee personenauto’s frontaal op elkaar gebotst aan de Ollandseweg in Sint-Oedenrode.

Door de klap zijn bij beide personenauto’s de airbags geactiveerd. De brokstukken liggen bezaaid over de weg. Van een van de auto’s is het wiel compleet afgebroken. Een opgeroepen ambulance heeft een persoon nagekeken, maar of vervoer nodig is, is niet bekend. De weg is aan beide kanten geheel afgesloten. De auto’s staan ongeveer 50 meter uit elkaar. Beide auto’s zullen door een bergingsbedrijf worden getakeld. De politie heeft bemiddeld bij deze aanrijding en een verklaring opgenomen.

Hoe de aanrijding kon gebeuren is niet duidelijk, dit zal door politie worden onderzocht.

Foto’s: Maashorst.nieuws.nl

Gerelateerde artikelen