Gelderland

Fietsster komt ongelukkig ten val op fietspad Laan van Westenenk Apeldoorn

APELDOORN – Een fietsster is vrijdagmiddag ongelukkig ten val gekomen op het fietspad langs de Laan van Westenenk in Apeldoorn. De vrouw raakte gewond en is per ambulance naar het in de buurt gelegen ziekenhuis gebracht.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op het fietspad ter hoogte van de Winkelwijertlaan. De vrouw kwam door nog onbekende oorzaak ten val en raakte gewond. Hulpdiensten, waaronder een ambulance en meerdere politie wagens waren snel ter plaatse. De vrouw liep bij de valpartij dusdanige verwondingen op dat zij ter controle naar het ziekenhuis is gebracht.

Voor de vrouw is het ambulanceritje kort. Het ziekenhuis ligt namelijk op een steenworp afstand.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen