Gelderland

Motorrijder gewond na aanrijding met taxibusje Gildenlaan Apeldoorn

Apeldoorn – Een motorrijder is vrijdagavond hard in een flank gebotst van een taxibusje op de Gildenlaan in Apeldoorn. De motorrijder raakte daarbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 20.15 uur op de kruising Gildenlaan met de Egelantierlaan. De motorrijder reed over de Gildenlaan toen de van rechts komende taxibestuurder hem te laat zag met een botsing tot gevolg. De motorrijder botste vol tegen de zijkant van het taxibusje aan.

De politie heeft een deel van de kruising afgesloten en overlegt met een aanrijdingselecteur of er nader onderzoek naar de toedracht moet worden verricht.

Zowel de motor als taxibusje liepen bij het ongeluk enige schade op. De motor zal moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen