Gelderland

Twee zwaargewonden na fors ongeval Edisonlaan Apeldoorn

Apeldoorn – Bij een ongeluk op de Edisonlaan zijn vrijdagmiddag twee (zwaar)gewonden gevallen. Beide zijn per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de kruising Edisonlaan met de Nobelstraat. Eén bestuurder van een Peugeot reed over de Edisonlaan en botste vol in een flank van een witte fiat die de Edisonlaan opreed. De hulpdiensten rukten groots uit waaronder de brandweer en meerdere ambulances. De brandweer heeft geholpen om een bestuurder uit de auto te halen. De twee inzittenden van de fiat zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide liepen “zware” verwondingen op. De bestuurder van de Peugeot raakte lichtgewond en is zelfstandig naar de huisartsenpost gegaan.

De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De verkeersongevallen analyse van de politie doet nader onderzoek.

De Edisonlaan is in de richting van Kanaal Noord afgesloten. De twee auto’s zullen na het onderzoek worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen