Noord Brabant

Automobilist botst frontaal tegen boom Steeg Schijndel

SCHIJNDEL – Op de Steeg in Schijndel heeft zondag aan het einde van de morgen een ongeval plaatsgevonden. Een auto botste in tegengestelde richting frontaal tegen een boom.

De brokstukken van het voertuig liggen bezaaid in de berm. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Een rijstrook werd afgesloten voor de hulpdiensten. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De auto is door een bergingsbedrijf getakeld.

De bestuurder kom zelf uit de auto komen en hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. Omdat door de klap van het ongeval de boom op omvallen staat, is de gemeente in kennis gesteld. Zij hebben de boom verwijderd. Hierdoor was de Steeg in Schijndel tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Foto’s: Maashorst.nieuws.nl

Gerelateerde artikelen