Zuid-Holland

Opnieuw groot alarm vanwege gaslekkage Steenstraat Leiden

LEIDEN – Maandagavond 19 februari om 20.20 uur was een gaslekkage ontstaan aan de Steenstraat in Leiden.

Voor de derde keer vandaag zijn de hulpdiensten groots aanwezig in de Steenstraat na een melding van een sterke gaslucht. De brandweer is met veel materiaal ingezet om onderzoek te verrichten. Door de Officier van Dienst (OVD) is opgeschaald naar grote hulpverlening waardoor drie blusvoertuigen werden ingezet. De brandweer is bij meerdere woningen en een café naar binnen om metingen te verrichten. Een bioscoop blijft de rest van de avond gesloten voor publiek. De brandweer roept mensen op om weg te blijven van de Steenstraat.

Vanochtend werd de straat volledig afgesloten vanwege een sterke gaslucht in een eethuis. Vanmiddag heeft de brandweer opnieuw metingen verricht vanwege een gaslucht die geroken werd waarna een studentenhuis werd ontruimd.

Gerelateerde artikelen