Overijssel

UPDATE | Vrouw (19) overleden na ernstig ongeval Londenstraat Deventer

DEVENTER – Het slachtoffer dat gisterenavond overleed na een ernstig eenzijdig ongeval, is een 19-jarige vrouw uit Deventer.

Dat laat de politie weten via X. Rond 21:00 uur ging het mis gisterenavond. Het ging mis in een bocht in de weg op het bedrijventerrein Kloosterlanden, ten tijde van een forse regenbui. Aan de sporen in de berm en schade aan de auto is goed te zien hoe het mis ging. De auto is in de slip geraakt en daarbij haaks in de berm beland. Daar klapte het voertuig met de achterzijde tegen een boom. Vervolgens schoot de auto door over een fietspad, dwars door een heg en eindigde op de parkeerplaats van een naastgelegen bedrijf.

Twee andere inzittenden van de auto raakten gewond. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen