Gelderland

Persoon overleden bij ernstig ongeval afrit A30 Barneveld

BARNEVELD – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Thorbeckelaan zijn twee personenauto’s vol op elkaar gebotst. Bij het ongeval is een persoon om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 17.45 uur op de Thorbeckelaan ter hoogte van de op en afrit van de A30. Hulpdiensten rukten massaal uit. Naast zes ambulances en meerdere brandweerwagens werden er ook twee traumahelikopters opgeroepen. Bij het ongeluk vielen meerdere zwaargewonden. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Over de toestand van de andere gewonden is nog niets bekend. De hulpverlening is nog in volle gang. Wel heeft de brandweer inmiddels schermen geplaatst. 

De weg ligt bezaaid met brokstukken. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg blijft dan ook nog geruime tijd afgesloten.

Gerelateerde artikelen