Zuid-Holland

Enorme vlammenzee in tuinhuis Tjalklaan Rotterdam

ROTTERDAM – Dinsdagavond 20 februari om 22.45 uur was brand ontstaan in een tuinhuis aan de Tjalklaan in Rotterdam.

De brandweer was opgeroepen voor een buitenbrand, maar bij aankomst bleek het te gaan om een brand in een tuinhuis. De brandweer heeft extra materieel gevraagd voor de brandbestrijding en heeft opgeschaald naar het sein ‘zeer grote brand’. Het vuur sloeg metershoog de lucht in. De brandweer heeft een droneteam opgeroepen om vanuit de lucht een verkenning te doen waar de brand zich exact bevindt. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. De brandweer heeft meerdere blusvoertuigen ingezet om de brand onder controle te krijgen.

Rond 23:35 uur schaalde de brandweer op naar het sein zeer grote brand.

Hoe de brand ontstaan was is nog onduidelijk. Het is onbekend of iemand gewond is geraakt bij de brand.

Gerelateerde artikelen