Zuid-Holland

Onbekende gooit levend konijntje uit rijdende auto in Den Haag

DEN HAAG – Een onbekend persoon heeft maandagochtend omstreeks 08:30 uur een levend, wit konijntje uit een rijdende auto gegooid.

Dat gebeurde vanuit een witter Mercedes rijdend op de Melis Stokelaan ter hoogte van de Steenhouwersgaarde in Den Haag. Het beestje werd uit een rijdende auto gegooid en belandde in de berm. De politie roept getuigen zich op om te melden. Ook wordt de eigenaar gezocht. Het dumpen van een dier is dierenmishandeling en strafbaar.

Het konijntje maakt het naar omstandigheden goed en wordt op dit moment opgevangen. Weet u wie dit gedaan heeft, wie de eigenaar is of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie op het nummer 0900-8844.

Foto: Dierenpolitie Eenheid Den Haag

Gerelateerde artikelen