Gelderland

Drie auto’s betrokken bij ongeval op spekgladde Nijkerkerstraat Putten

PUTTEN – Een flinke ravage op de Nijkerkerstraat (N798) bij Putten. Drie voertuigen kwamen hard met elkaar in botsing. De oorzaak is een spekgladde weg volgens getuigen. De weg is volledig afgesloten en ligt bezaaid met brokstukken.

Rond 18.15 uur ging het flink mis op de Nijkerkerstraat met de Broekermolenweg. Twee personenauto’s en een brommobiel kwamen hard met elkaar in botsing. Volgens getuigen zou een spekgladde weg door frituurvet of kippenvet de oorzaak zijn geweest. De weg ligt bezaaid met brokstukken en de auto’s staan verspreidt op de weg.

Hulpdiensten kwamen na het ongeluk met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. Het ambulancepersoneel buigt zich over hen. Onder hen zou ook een kindje zijn.

De politie heeft de Nijkerkerstraat volledig afgesloten en doet verder onderzoek. Agenten nemen verklaringen af van betrokkenen en getuigen. De afsluiting van de weg zorgt voor een flinke verkeershinder.

De drie voertuigen zullen door een berger moeten worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen