Gelderland

Veel schade na ongeval tussen automobilist en bestelbus Kayersdijk Apeldoorn

APELDOORN – Op de Kayersdijk in Apeldoorn zijn een bestelbus en een personenauto hard met elkaar in botsing gekomen. Eén persoon raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 19.45 uur op de kruising Saba met de Kayersdijk. Een personenauto kwam vanaf de Saba en botste vol tegen de zijkant van de bestelbus. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Voor de ambulancedienst was dat een korte spoedrit. De ambulancepost zit namelijk op nog geen 30 meter van de plek van het ongeluk. Een slachtoffer is nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen bij het ongeluk forse schade op en moeten worden afgesleept.

De toedracht van het ongeluk wordt nader onderzocht. De kruising is vanwege het ongeluk grotendeels afgesloten.

Gerelateerde artikelen