Utrecht

Man slaat buschauffeur bloedneus en bespuugd hem in bus Utrecht

UTRECHT – De politie is op zoek naar een man die op 1 januari 2024 een buschauffeur een bloedneus heeft geslagen en hem heeft bespuugd in een bus in Utrecht.

Rond 11:20 uur stopt de bus bij de halte “Diakonessenhuis-Noord” langs de Adriaen van Ostadelaan in Utrecht. De man stapt in de bus en laat direct aan de chauffeur weten dat zijn telefoon leeg is en dat hij niet kan inchecken. De chauffeur geeft dan aan dat hij een kaartje kan kopen.

Hij negeert de chauffeur gaat vervolgens op een stoel in de bus zitten. De 57-jarige chauffeur staat op, benadert de man en legt uit dat als hij niet wil betalen, hij niet kan meerijden en dus de bus moet verlaten. De man bespuugt vervolgens de chauffeur en weigert de bus te verlaten.

De passagier slaat herhaaldelijk hard op het hoofd van de chauffeur, wat resulteert in een bloedneus. Uiteindelijk slagen de chauffeur en een medepassagier erin om de agressieve persoon uit de bus te verwijderen.

Omdat de politie vermoedt dat het mogelijk om een minderjarige gaat, is de verdachte onherkenbaar gemaakt. Weet jij wie dit is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen