Flevoland

Chauffeur gewond nadat vrachtwagen kantelt Larserringweg Lelystad

LELYSTAD – Een vrachtwagen geladen met groenafval is vrijdagmiddag in de berm terechtgekomen en vervolgens gekanteld. Dat overkwam een vrachtwagenchauffeur op de Larserringweg in Lelystad. De chauffeur raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het ongeluk gebeurde rond half drie. De vrachtwagenchauffeur kwam met zijn rechtervoorzijde in de berm terecht waarna hij kantelde. Hulpdiensten rukten groots uit waaronder meerdere brandweerwagens en een ambulance. De chauffeur werd door het toegesnelde ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend. 

De brandweer heeft gecontroleerd op eventuele brandstoflekkages maar daar was geen sprake van. 

De vrachtwagen zal door een berger moeten worden weggetakeld en afgesleept.

Foto’s: Damian Ruitenga/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen