Gelderland

Fietser zwaargewond na botsing met auto in Klarenbeek

KLARENBEEK – Een fietser is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Welvaartdwarswsg in Klarenbeek. De fietser botste vol tegen de zijkant van een personenauto en raakte zwaargewond. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 13.45 uur op de Welvaartdwarsweg in het buitengebied van Klarenbeek. Een fietser die over het fietspad reed en de Welvaartdwarsweg over wilde steken botste vol tegen de zijkant van de personenauto. De fietser liep een flinke hoofdwond op en werd door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en van de bestuurder. Deze kon na het afleggen van de verklaring zijn weg vervolgen. De auto liep een forse deuk op aan de zijkant. De fiets is tijdelijk bij een camping gestald.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen