Gelderland

Automobilist belandt van de weg en crasht op zijkant in bosjes Doornspijk

DOORNSPIJK – Een automobilist is afgelopen nacht bij Doornspijk met zijn auto van de weg geraakt en langs de A28 in de struiken belandt. De automobilist is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 03.00 uur tussen Zwolle en Harderwijk ter hoogte van Doornspijk. Hulpdiensten rukten met spoed uit waaronder de brandweer, zij hoefden echter niet in actie te komen. De automobilist was al uit het voertuig geklommen.

Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft het slachtoffer nagekeken en vervolgens ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Volgens de politie zou de bestuurder in slaap zijn gevallen tijdens het rijden met het ongeval tot gevolg.

De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept.

Gerelateerde artikelen