Utrecht

Fietser ernstig gewond na aanrijding met automobilist Bunschoterstraat N199 Hoogland

AMERSFOORT – Zaterdagavond 24 februari rond 20.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Bunschoterstraat (N199) in Amersfoort.

Ter hoogte van de Maatweg, richting bedrijventerrein de Isselt ging het bij de verkeerslichten goed mis. Door onbekende oorzaak werd de fietser tijdens het oversteken geschept door een automobilist. Volgens een agent ter plaatse gaat het om een 80-jarige man. Het is vooralsnog onbekend wie er door het rode verkeerslicht gereden. Door de enorme klap belandde de fiets enkele tientallen meters verderop in het gras.

De fietser raakte ernstig gewond. Een traumahelikopter heeft een traumateam ter plaatse gebracht. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het UMC in Utrecht. Agenten doen verder onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

De Forensische Verkeer gaat onderzoek doen. De auto raakte flink beschadigd.

Gerelateerde artikelen