Zuid-Holland

Vier jonge jongens aangehouden voor gooien winkelwagen op vrouw Zuidplein Rotterdam

ROTTERDAM – De politie heeft donderdag 22 en vrijdag 23 februari vier jongens aangehouden. Zij worden verdacht van poging tot doodslag/zware mishandeling na het gooien van een winkelwagen vanaf een burg. Daarbij raakte een 35-jarige vrouw zwaargewond.

Op woensdagavond 21 februari hebben de jongens een winkelwagen van een brug afgegooid op het Zuidplein in Rotterdam. Een vrouw die daar op dat moment liep, raakte zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Donderdagavond werd een 17-jarige jongen aangehouden. Vrijdag verrichtte de politie meer aanhoudingen. Het gaat om een 15- en 16-jarige jongen uit Rotterdam en 15-jarige jongen uit de gemeente Albrandswaard.

De recherche doet onderzoek naar het incident. Meer aanhoudingen door de politie worden niet uitgesloten.

Foto: Politie Rotterdam

Gerelateerde artikelen