Noord Brabant

Loodgieter rekent 1000 euro voor kwartiertje werk, bewoonster vertrouwt het niet

TILBURG – Op de avond van 24 februari werd een persoon uit Amsterdam gearresteerd in Tilburg. Samen met een medeplichtige uit dezelfde stad bevond hij zich in een woning aan de Trouwlaan om loodgieterswerkzaamheden uit te voeren.

Toen de bewoonster ontdekte dat de kosten van de klus buitensporig hoog leken te zijn, heeft zij de politie ingeschakeld. De vrouw had een loodgieter ingeschakeld voor een klein klusje. Voor een kwartier werk rekenden zij 1000 euro. Dit vertrouwde de bewoonster niet waarop zij de politie belde.

Bij aankomst op het opgegeven adres troffen de agenten de twee verdachten aan. Ze weigerden informatie te verstrekken over hun zakelijke structuur en besloten na de identiteitscontrole en een kort gesprek beide te vluchten. Eén van de verdachten werd direct gearresteerd, terwijl de ander later op de avond in Den Haag werd opgepakt.

Gerelateerde artikelen