Limburg

Man op fatbike vlucht na aanrijding Langstraat Weert

WEERT – Zondagavond 25 februari om 21.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Langstraat in Weert.

Het ongeval gebeurde tussen een fietser en een persoon op een fatbike. Beide personen kwamen frontaal tegen elkaar aan. De fietser kwam ten val en de persoon op de fatbike vluchtte weg van het ongeval. De politie en ambulancedienst waren snel aanwezig. De politie heeft getuigen gevraagd om een getuigenverklaring af te leggen. Ambulancemedewerkers hebben de fietser gecontroleerd in de ambulance, echter hoefde de fietser niet mee naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en zoekt uit naar de gevluchte persoon. De bestuurder is 30-40 jaar donker haar, baard en snor, donkere jas en broek geen helm licht getinte huidskleur, weg richting Sint Martinuskerk.

Weet u waar de man is? Bel dan 0900-8844.

Gerelateerde artikelen