Zuid-Holland

Slachtoffer zwaargewond na steekpartij Zuidplein Rotterdam

ROTTERDAM – Zondagmiddag 25 februari om 16.30 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Zuidplein in Rotterdam.

Bij een steekincident is een persoon ernstig gewond geraakt. In eerste instantie werd melding gemaakt van een mogelijke schietpartij, maar hier zou volgens de politie geen sprake van zijn geweest. Op straat is een bebloede fiets en stukgeslagen fles aangetroffen. Volgens een getuige is het slachtoffer na behandeling onder politiebegeleiding vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft snel een verdachte aan kunnen houden. De politie heeft het incident in onderzoek en spreekt getuigen over het incident. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844

Gerelateerde artikelen