Gelderland

VIDEO | BMW verwoest door felle vlammenzee op parkeerplaats Ugchelen

UGCHELEN – Een felle brand heeft afgelopen nacht een auto volledig verwoest op de parkeerplaats van Hotel de Cantharel. De meters hoge vlammen zorgden ervoor dat een BMW als verloren kan worden beschouwd.

Rond 02.30 uur werd de brand ontdekt door een beveiliger van het hotel aan de van Golsteinlaan. Deze schakelde direct de brandweer in. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen meters hoog uit de auto. De brandweerlieden begonnen direct met blussen, maar konden niet voorkomen dat de auto, een BMW volledig in vlammen opging. Ook een struik vatte vlam.

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Toen de meeste rook was verdwenen werd de schade goed zichtbaar. Opmerkelijk is, is dat zowel de voorzijde als achterzijde helemaal zijn weg gebrand en daartussen het lak niet weg is gebrand.

De oorzaak van de brand is nog onbekend en zal moeten worden onderzocht. De politie sluit brandstichting in ieder geval niet uit en zal de camerabeelden van het hotel gaan opvragen.

De zwaar beschadigde auto zal na het onderzoek moeten worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen