Gelderland

Ernstig ongeluk in Barneveld automobilist ernstig gewond

BARNEVELD – In het buitengebied van Barneveld heeft dinsdagavond een ernstig eenzijdig ongeluk plaatsgevonden, waarbij een persoon ernstig gewond is geraakt. De bestuurder moest door de hulpdiensten uit het zwaar beschadigde voertuig worden bevrijd.

Het incident vond plaats rond 20:30 uur op de Ruitenbeekweg. Door een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over het stuur, waarna het voertuig tegen een boom botste. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, twee ambulances, en een traumahelikopter, kwamen massaal ter plaatse. De traumahelikopter is in een nabijgelegen veld geland. De brandweer heeft vervolgens de gewonde bestuurder uit het wrak bevrijd.

De betrokken persoon is ernstig gewond geraakt en werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. Vervolgens is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Een nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat de precieze toedracht van het ongeluk was. Na afronding van dit onderzoek zal het beschadigde voertuig worden weggesleept.

Gerelateerde artikelen