Noord-Holland

Enorme schade na twee explosies in vier uur tijd in Amsterdam

AMSTERDAM – Aan de Mastbos en de Populierenweg in Amsterdam hebben vannacht explosies plaatsgevonden.

De eerste explosie was rond 23:40 uur gisterenavond aan de Mastbos. Daarbij raakte niemand gewond, maar is de schade wel enorm. Vlak na de explosie hield de politie een auto staande op de N247 ter hoogte van de A10, wat op enkele minuten rijafstand ligt. Zij hebben aanhoudingen verricht. Het voertuig is meegenomen.

De tweede explosie vond rond 03:15 plaats aan de Populierenweg in Amsterdam. De voordeur van de portiek, met zes appartementen, is kapot. De ruit is gesneuveld. Een bewoner is korte behandeld door de ambulancedienst. De politie heeft de Populierenweg afgezet om de situatie veilig te stellen en zal de aankomende uren onderzoek doen.

Heeft u meer informatie over deze explosies? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde artikelen