Noord Brabant

Man (39) aangehouden op verdenking betrokkenheid dood moeder (78) Veghel

VEGHEL – De man die vanmiddag is opgepakt naar aanleiding van het aantreffen van een overleden 78-jarige vrouw in een woning aan de Leeuwenbekstraat in Veghel, wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van zijn moeder.

Omstreeks 09.30 uur ontving de politie een melding van een ernstig geweldsincident dat had plaatsgevonden in een woning in Veghel. Agenten begaven zich onmiddellijk naar de locatie, waar zij de verdachte aantroffen samen met zijn overleden moeder. De betrokkene is overgebracht naar het politiebureau, waar momenteel onderzoek wordt verricht naar zijn betrokkenheid bij het overlijden van zijn moeder. De verdachte bevindt zich in hechtenis en ondergaat momenteel een verhoor.

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen