Noord Brabant

Mannen stelen voor 400 euro aan pijnstillers uit winkel Drunen

DRUNEN – De politie is op zoek naar twee mannen die op de middag van maandag 15 januari pijnstillers ter waarde van enkele honderden euro’s hebben gestolen uit een vestiging van Kruidvat aan de Grotestraat in Drunen.

Die middag, rond half vier, betraden twee mannen de winkel. Ze stelden vragen aan het personeel met behulp van Google Translate en keken rond. Uiteindelijk verstopte een van hen voor meer dan 400 euro aan pijnstillers onder en in zijn jas, waarna ze samen de winkel verlieten. Zijn metgezel volgde hem en was duidelijk betrokken bij de diefstal. Op de bewakingsbeelden is te zien dat ze samenwerkten en constant in elkaars nabijheid waren.

De eerste verdachte is een licht getinte man met een okergele muts, gekleed in een beige/groene jas en een blauwe spijkerbroek met gaten op beide knieën. Opvallend zijn de tatoeages op de bovenkant van zijn handen, en hij droeg opvallende zwarte sportschoenen met een rode neus en opvallende witte vlakken vanaf de zool omhoog richting de wreef. De andere verdachte is een lange licht getinte man met een lichte spijkerbroek en een jas met capuchon. Het betreft een lichte jas met een donker bovenstuk, en daaronder draagt hij een donkere hoodie. Hij loopt op grijze met zwarte sportschoenen.

Weet u wie deze mannen zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen