Gelderland

Scooterrijder gelanceerd tegen lantaarnpaal, opzittende raakt ernstig gewond in Apeldoorn

APELDOORN – Op de Marskramersdonk in Apeldoorn is een scooterrijder ongelukkig in botsing gekomen met een lantaarnpaal. De jongeman raakte ernstig gewond.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 17.20 uur op de Marskramersdonk. Twee ambulances, meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse, ook een traumahelikopter landde op een grasveld naast de plek van het ongeluk.

De jongeman raakte ernstig gewond aldus de politie. Hij raakte eerst een stoeprand waarna hij tegen een lantaarnpaal werd gelanceerd. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend waarna het ambulancepersoneel dat heeft overgenomen. Het ambulancepersoneel heeft de jongeman met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

De politie heeft het toegestroomde publiek wat op het ongeluk is afgekomen weggestuurd. Er stonden wel ongeveer 50 mensen te kijken. De Marskramersdonk was enige tijd volledig afgesloten, maar is inmiddels weer vrijgegeven. 

Gerelateerde artikelen