Flevoland

Automobilist overleden na zeer ernstige aanrijding met vrachtwagen A27 Almere

ALMERE/A27 – Bij een zeer ernstig ongeval op de A27 bij Almere is vanavond een persoon om het leven gekomen. Vanwege het ongeval werd de snelweg afgesloten.

Rond 21:30 uur kregen de hulpdiensten de melding binnen van het ernstige ongeval. Direct werd er groot opgeschaald en kwamen er meerdere brandweervoertuigen en een traumahelikopter ter plaatse.

Eerder ongeval

De automobilist stond langs de kant van de weg om materiƫle schade te bespreken na een eerder ongeval met een vrachtwagen. Een andere vrachtwagen die langsreed, kon de automobilist niet meer ontwijken en raakte het slachtoffer. Alle toegesnelde hulpdiensten konden niets meer betekenen voor het slachtoffer.

Snelweg dicht

Rijkswaterstaat verwacht dat de snelweg de aankomende uren nog is afgesloten. Er is daarom een omleiding ingesteld. Het verkeer vanaf Lelystad richting Hilversum moet omrijden via de A6 en de A1. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het tragische ongeval.

Gerelateerde artikelen