Gelderland

Merkwaardig ongeval A1 Ugchelen, auto belandt op zijkant tegen twee bomen

UGCHELEN/A1 – Bij een merkwaardig ongeluk op de A1 bij Ugchelen is een automobilist van de snelweg gereden op zijn zijkant halverwege het talud tegen twee bomen tot stilstand gekomen. De bestuurder van de blauwe auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Door een nog onbekende oorzaak botste rond 20.00 uur twee personenauto’s met elkaar op de A1 bij Ugchelen. Een van de twee personenauto’s, raakte van de weg en kwam halverwege het talud tegen twee bomen op zijn zijkant tot stilstand. De bestuurder kon zelf uit zijn zwaar beschadigde auto klimmen, maar raakte wel gewond.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over het slachtoffer. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De berging van de blauwe auto gaat nog enige tijd duren. De berger moet namelijk de auto tussen de struiken en bomen wegtakelen. De andere auto is door een berger afgesleept. De bestuurder daarvan kwam met de schrik vrij.

De toedracht van het ongeluk wordt door de politie verder onderzocht.

Gerelateerde artikelen