Gelderland

Politie en Marechaussee rukken groots uit voor ‘verkeersruzie’ Apeldoorn

APELDOORN – Een verkeersruzie op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn escaleerde donderdagavond dusdanig dat agenten met kogelwerende vesten met spoed ter plaatse kwamen. Er zou namelijk een ruit van een personenauto zijn ingeslagen en ook zou er zijn geschoten. Van het laatste bleek uiteindelijk geen sprake.

De politie en Koninklijke Marechaussee waren snel ter plaatse en begonnen direct een onderzoek. Agenten droegen kogelwerende vesten en zochten naar sporen van een mogelijk schietincident. Zo werd er onder andere naar hulzen gezocht. Na een uitgebreide zoektocht werden aanwijzingen voor een schietincident niet gevonden. Wel vonden agenten glasscherven.

De Koning Stadhouderlaan werd ter hoogte van de Prins Willem alexanderlaan afgesloten. Verkeer ondervond hierdoor enige verkeershinder.

Een woordvoerder van de politie laat vrijdagmiddag weten dat de melder geen aangifte doet en de politie daarom ook geen verder onderzoek in zal stellen.

Gerelateerde artikelen