Gelderland

Jongen op straat gestoken na ruzie 1e Wormenseweg Apeldoorn, politie start groot onderzoek

APELDOORN – Bij een steekpartij op de 1e Wormenseweg in Apeldoorn is vanavond een tiener gewond geraakt na een ruzie. Dit gebeurde rond 22:00 uur.

De hulpdiensten rukten met spoed uit. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen, deze werd boven Putten afgemeld. De politie bevestigd dat er voorafgaand aan de steekpartij een ruzie heeft plaatsgevonden. Wat de aanleiding is geweest van de ruzie, is niet bekend.

Steekpartij

Een jongen is op straat neergestoken. Een omstander die een luide schreeuw hoorde, aarzelde geen moment, en spoedde zich naar het incident toe en drukte de wond van de jongen dicht. Toen de hulpdiensten arriveerden namen zij de hulp over. De jongen is na behandeling door het toegesnelde ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de steekpartij in onderzoek. Het plein voor de basisschool, de omgeving en het plein voor zorgcentrum DokZuid is afgezet met linten.

Zoektocht naar dader

Ook is de politie nog op zoek naar de verdachte(n). Dat doen zij met heel veel agenten. Er wordt onder andere gezocht in het Zuiderpark. Daar is later op de avond ook een Plaats Delict aangemaakt. Ook werd er op de Beethovenlaan gezocht. Later werden er twee bewijszakken uit het Zuiderpark gehaald door de politie.

Gerelateerde artikelen