Gelderland

Agent in hand gebeten, tegen politiebus plassen, rumoerige nachtdienst voor Apeldoornse politie

APELDOORN – De politie van Apeldoorn heeft een rumoerige horecanachtdienst achter de rug zitten. Zij werden op diverse meldingen afgestuurd.

Rijden onder invloed

Het begint allemaal op de Laan van Osseveld. Daar werden drie bestuurders betrapt voor het rijden onder invloed. Eentje maakte het wel heel bond. Deze persoon reed namelijk hard weg van de controle, maar kon na een korte achtervolging worden klemgereden in Zevenhuizen. Het bleek dat de bestuurder 4x de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had.

Berovingen met groot mes

Andere collega’s van de politie hadden hun handen vol aan twee berovingen waarbij een groot mes werd getoond. De verdachte ging er tot twee keer aan toe zonder buit vandoor. Daarna troffen agenten een minderjarige aan met, zoals de politie het noemt, een groot ‘rambo mes’. Ook was de minderjarige onder invloed van alcohol. Ook hij is aangehouden en naar het politiebureau gebracht.

Agent in hand gebeten

Volgens de politie verliep de nacht in de horeca erg onrustig en werden er diverse aanhoudingen verricht. Het dieptepunt was dat een agent in zijn hand was gebeten door een persoon die onder invloed was maar elke medewerking weigerde. Mede door de samenwerking met horecaportiers is de man aangehouden.

Tegen politiebus plassen

Een andere horecabezoeker had hoge nood en besloot zijn behoefte te doen tegen een politiebus. Vol in het zicht van de politie en omstanders. Ook deze persoon is aangehouden door de politie en mocht een nachtje doorbrengen in de cel.

Bron en Foto: Politie Apeldoorn

Gerelateerde artikelen