Zuid-Holland

Persoon (23) overleden na zeer zware aanrijding tegen boom Capelle aan den IJssel

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Zondagmorgen 3 maart omstreeks 01.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel.

Een personenauto is door nog onbekende oorzaak tot stilstand gekomen tegen een boom aan. Het slachtoffer is hierbij direct overleden. Het gaat om een 23-jarige Rotterdammer. De brandweer heeft nog een poging gedaan het slachtoffer te redden en hierop is opgeschaald naar het sein “Middel hulpverlening”.

Doordat de personenauto elektrisch aangedreven was is de brandweer direct begonnen met het koelen van het accucompartiment. Met een speciale dompelcontainer wordt de auto onder water gezet om te voorkomen dat de personenauto vlam vat.

De gehele straat was ten tijde geheel afgezet. De Forensische Opsporing verkeer doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gerelateerde artikelen