Landelijk

Zonnig lenteweer en droge dagen op komst, temperaturen tot 15 graden

Afgelopen vrijdag was het begin van de meteorologische lente. Dat was direct goed zichtbaar want we hebben al flink wat zonneschijn kunnen zien. De astronomische lente begint op woensdag 20 maart.

In de aankomende week laat de zon zich ook grotendeels zien. De temperaturen schommelen rond de 10 graden en de zon schijnt op sommige dagen uitbundig. Vooral op donderdag en vrijdag krijgen we veel de zon te zien. Vrijdag kunnen de temperaturen oplopen tot 13 of zelfs lokaal 15 graden.

In de vroege ochtenden kan het nog wel koud zijn en is er op sommige dagen kans op een klein beetje nachtvorst. Het weekend en de dagen daarna lijken ook droog te verlopen waarin de zon en wolkenvelden elkaar afwisselen.

Gerelateerde artikelen