Utrecht

Treinverkeer deze zomer ernstig ontregeld door werkzaamheden Amersfoort Centraal

AMERSFOORT – Treinreizigers moeten deze zomer rekening houden met ernstige ontregelingen in de treindienst rond Amersfoort Centraal.

ProRail gaat aan de westkant van het station alle wissels en seinen vervangen. Ook worden er nieuwe kabels aangelegd en leidingen. De werkzaamheden beginnen op zaterdag 7 juli en duren tot minstens 18 augustus. In deze periode rijden er minder of zelfs geen treinen van en naar Amersfoort Centraal.

Het station van Amersfoort is een belangrijk knooppunt in Nederland. Treinen rijden dagelijks op verschillende trajecten door het hele land en passeren daarbij station Amersfoort. Reizigers moeten dus rekening houden met ernstige hinder. Zij moeten mogelijk een andere route kiezen of gebruikmaken van de bus.

Gerelateerde artikelen