Zuid-Holland

Bestuurster zonder geldig rijbewijs crasht met vrachtwagen N44 Wassenaar

WASSENAAR – Dinsdagmorgen 5 maart rond 00.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksstraatweg – N44 L 24,4 in Wassenaar.

Een vrachtwagen was van de weg geraakt, door een hek heen gereden en in de bosschages tot stilstand gekomen. Omdat de bestuurder mogelijk bekneld zou zitten kwamen er meerdere brandweereenheden om te assisteren. Uiteindelijk bleek dat de chauffeur niet bekneld zat. De ambulancedienst heeft zich ontfermt over het slachtoffer. Nadat het slachtoffer was onderzocht werd deze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend, Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Ook bleek dat de bestuurster niet in het bezit was van een geldig rijbewijs om de vrachtwagen te mogen besturen.

De vrachtwagen raakte beschadigd is door een speciale berger voor vrachtwagens geborgen. Ten tijde van het ongeval was er een rijstrook in de richting van Leiden afgesloten.

Gerelateerde artikelen