Landelijk

Vandaag nog regenachtig maar later deze week flinke zonneschijn en lenteweer

Vandaag overheerst een grijze lucht met sporadische regenbuien, waarbij de thermometer overdag schommelt tussen 8 en 10 graden. De wind blijft ook vandaag relatief kalm.

Echter, vanaf morgen staat ons een positieve verandering te wachten. Het weer blijft dan stabiel en droog, terwijl de temperatuur gestaag stijgt. Zonnige periodes zijn prominent aanwezig, vooral vanaf donderdag wanneer de zon op diverse plaatsen in Nederland doorbreekt. Tegen het einde van de week, op vrijdag en zaterdag, lijken we zelfs te kunnen genieten van echt lenteweer, waarbij de zon uitbundig schijnt. Weliswaar blijven de nachten en de vroege ochtenden nog behoorlijk fris.

De aanstaande vrijdag en zaterdag beloven zonnig en aangenaam te worden, waarbij de thermometer tot wel 14 graden kan oplopen. Een welkome opsteker voor eenieder die uitkijkt naar de komst van de lente.

Gerelateerde artikelen