Utrecht

Vrachtwagen gekanteld op A27 Gorinchem, snelweg tot 22:00 dicht

GORINCHEM – Op de A27 tussen Gorinchem en Noordeloos richting Utrecht is dicht. Dit nadat er bij Gorinchem een vrachtwagen is gekanteld en op de vangrail terecht is gekomen. Volgens ooggetuigen zou de wagen een klapband hebben gehad.

Doordat de lading van de vrachtwagen over de weg verspreid ligt, wordt er vanuit gegaan door Rijkswaterstaat dat de opruimwerkzaamheden tot 22.00 uur vanavond zullen duren. De file liep in de spits al gauw op tot ruim een uur. Rijkswaterstaat leidt het verkeer vanaf knooppunt Hooipolder en Everdingen om via de A2 en de A59.

De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij, hij is nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een tegenligger die werd geraakt kwam ook met de schrik vrij en kon al snel de weg weer vervolgen. 

Gerelateerde artikelen