Noord Brabant

Moeder (42) van overleden kind steekpartij Boekel omgekomen bij ongeval Wilbertoord

WILBERTOORD/BOEKEL – Het slachtoffer dat vanmiddag om het leven kwam bij een ongeval met een vrachtwagen in Wilbertoord, is de moeder van de kinderen van 10 en 12 jaar oud. Een van haar kinderen kwam om het leven bij een steekpartij in Boekel .

De vrouw van 42 jaar kwam rond het middaguur om het leven na een aanrijding met een vrachtwagen op de Noordstraat en Wilbertoord. Zij is de moeder van de kinderen van 10 en 12 jaar oud. Een van haar kinderen kwam om het leven na een steekpartij in de woning van de vrouw. Haar andere kind raakte zwaargewond.

De politie en de Forensische Opsporing zijn een groot onderzoek gestart naar de toedracht van het dodelijke ongeval en de steekpartij.

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen