Gelderland

Tesla rijdt lantaarnpaal omver Harderwijk, bestuurder aangehouden

Harderwijk – Een bestuurder van een tesla is woensdagmiddag op een lantaarnpaal gebotst op de Stadswei in Harderwijk. De bestuurder is door de politie aangehouden.

Het ongeluk gebeurde even voor 18.00 uur op de rotonde Stadswei met de Westeinde. De bestuurder van de Tesla botste door nog onbekende oorzaak frontaal op een lantaarnpaal. Door de botsing brak de lantaarnpaal doormidden. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder de brandweer en ambulancedienst. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht. Deze was door agenten inmiddels aangehouden.

De brandweer heeft de auto veilig gesteld. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de lantaarnpaal. Waarom de bestuurder is aangehouden is nog onbekend. Hij is per ambulance met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

De auto raakte bij het ongeluk fors beschadigd. De rotonde is vanwege het ongeluk grotendeels afgesloten.

Gerelateerde artikelen