Overijssel

Fietser gewond na botsing met bestelbus in Deventer

DEVENTER – Op de kruising van de Johannes van Vlotenlaan en de Pieter de Hooghstraat heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij een fietser betrokken was bij een aanrijding met een bestelbus. Hierbij liep de fietser verwondingen op.

Het ongeval vond plaats toen de bestelbus de De Hooghstraat verliet en volgens de politie de fietsstrook van de Van Vlotenlaan iets betrad. Hierop kwam het tot een botsing tussen de bestelbus en een fietser. De betrokkene reed op een elektrische fiets, die door de impact en snelheid enigszins doorschoot en tot stilstand kwam op het zebrapad bij de kruising. Na een medische controle en behandeling ter plaatse werd de fietser overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De bestelbus kon zijn route voortzetten met slechts lichte schade. De Van Vlotenlaan werd gedurende ongeveer 45 minuten afgesloten voor alle verkeer.

Gerelateerde artikelen