Gelderland

VIDEO | Bakken van hamburgers gaat goed mis, keuken volledig uitgebrand Eendrachtstraat Apeldoorn

APELDOORN – Het bakken van hamburgers ging een man in Apeldoorn niet goed af. Zijn keuken brandde volledig uit.

De brandweer kreeg rond 21.00 uur een melding binnen van een woningbrand aan de Eendrachtstraat in Apeldoorn. In de keuken van de woning zou een flinke brand woedde. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en bij aankomst waren de vlammen goed zichtbaar in de woning. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle.

De oorzaak van de brand zou een vlam in de pan zijn. De keuken is volledig uitgebrand. De woning heeft flinke rook en brandschade opgelopen. Stichting Salvage komt ter plaatse om samen met de bewoner de schade op te nemen en om te kijken of hij de nacht elders moet doorbrengen.

De hamburgers waren, zou zo je kunnen stellen wat aangebrand. De Eendrachtstraat was vanwege de inzet van de brandweer afgesloten.

Gerelateerde artikelen