Gelderland

VIDEO | Man steelt tassen van medewerkers St Jansdal ziekenhuis Harderwijk

HARDERWIJK – De politie is op zoek naar een man die op 19 december twee tassen van medewerkers van het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk heeft gestolen.

Een man liep door de gangen van het ziekenhuis aan de Wethouder Jansenlaan, verkennend op verschillende verdiepingen. Bij het betreden van een behandelruimte werd hij aangesproken door een medewerker, die informeerde waar hij naartoe moest. De man gaf aan dat hij iemand wilde bezoeken in de oefenzaal en kreeg de aanwijzing naar het revalidatiecentrum.

Bij aankomst opende hij echter de deur van een andere behandelruimte, waar op dat moment niemand aanwezig was. Op een stoel ontdekte hij twee tassen van medewerkers die op dat moment elders in de oefenzaal waren. Hij nam de tassen mee en verliet het ziekenhuis. Niet veel later gebruikte hij de gestolen pinpassen om voor ongeveer 250 euro aan producten af te rekenen bij verschillende winkels, waaronder warenhuizen, een boekhandel en een parfumerie.

Tot op heden zijn de tassen van de medewerkers niet teruggevonden.

Weet jij wie deze man is? Bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl.

Gerelateerde artikelen