Gelderland

Automobilist belandt op zijkant Vergertlaan Duiven

DUIVEN – Omstreeks 18:30 uur is een automobilist met zijn auto op de zijkant belandt op de Vergertlaan in Duiven.

De brandweer werd met spoed gealarmeerd. Toen zij ter plaatse kwamen lag er een auto op de zijkant. Ook is er een lantaarnpaal uit de grond gereden. De bestuurder kon op eigen kracht ui de auto komen met behulp van omstanders. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de inzittende gecontroleerd maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Wel moest de bestuurder mee naar het politiebureau. Waarom is niet bekend gemaakt.

Een deel van de Vergertlaan is vanwege de hulpverlening afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger zal de zwaar beschadigde auto afslepen. De gemeente is in kennis gesteld voor het vervangen van de lantaarnpaal.

Gerelateerde artikelen