Gelderland

Automobilist (82) overleden na frontale aanrijding tegen boom N319 Ruurlo

RUURLO/GROENLO – Bij een ernstig ongeluk op de Groenloseweg (N319) tussen Ruurlo en Groenlo is zaterdagochtend een bestuurder om het leven gekomen. De brandweer heeft schermen om de auto geplaatst. Het gaat om een 82-jarige man uit Borculo.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op de Provincialeweg tussen Ruurlo en Groenlo. Door nog onbekende oorzaak botste de bestuurder van een personenauto frontaal op een boom langs de weg. Hulpdiensten rukten massaal uit na het ongeluk. Naast meerdere brandweerwagens en ambulances werd er ook een mobiel medisch team per traumahelikopter opgeroepen. Zij hoefden echter niet ter plaatse te komen. De bestuurder bleek bij aankomst van de hulpdiensten al te zijn overleden.

De Groenloseweg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. Dit zal gedaan worden door de verkeersongevallen analyse. De Provincialeweg zal naar schatting tot 14.00 uur dicht zitten.

Foto‘s: 112Achterhoeknieuws/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen