Gelderland

Meerdere wielrenners gewond na val in buitengebied Laag-Soeren

LAAG SOEREN – Bij een ongeluk tussen meerdere wielrenners in het buitengebied van Laag-Soeren zijn meerdere gewonden gevallen. Er zijn vier ambulances ter plaste om hulp te verlenen aan de gewonden. Zeker drie personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur zondagochtend op de Schaapsallee. Een groep wielrenners fietste over de Schaapsallee toen een paar van de groep met elkaar in botsing kwamen en hard ten val kwamen. Er zijn meerdere gewonden gevallen meldt de politie. De hulpdiensten zijn groots ter plaatse waaronder vier ambulances. Zeker drie gewonden zijn door verschillende ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.

De Schaapsallee is afgesloten voor verkeer. Waardoor de wielrenners met elkaar in botsing kwamen is nog onduidelijk.

Gerelateerde artikelen