Gelderland

Lichaam van man gevonden in vijver Gruttomeen Harderwijk

HARDERWIJK – Op de Gruttomeen in Harderwijk doet de politie momenteel onderzoek nadat er in een vijver een lichaam is aangetroffen van een overleden man. Het gebied rondom de vijver is afgezet met linten.

Bewoners van de Gruttomeen zagen vanochtend iets drijven in het water wat leek op een lichaam. Hierop hebben zij de politie gebeld. Deze kwam direct ter plaatse en startte een onderzoek. In de buurt van de vijver werd een fiets aangetroffen. Medewerkers van de recherche en forensische opsporing onderzoeken momenteel of de fiets bij het aangetroffen lichaam hoort.

Eén woordvoerder van de politie kan momenteel enkel melden dat zij ter plaatse onderzoek doen naar aanleiding van een melding dat er een lichaam in het water zou drijven. Later hoopt zij meer informatie te kunnen geven.

Gerelateerde artikelen