Gelderland

Persoon op gewelddadige wijze beroofd in bos Renderklippenweg Epe

EPE – Aan de Renderklippenweg in het bosrijke gedeelte van Epe is zondagavond een persoon op gewelddadige wijze beroofd. Dat meldt de politie.

De politie kreeg zondagavond rond 20.30 uur een melding binnen van een overval. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij een man aan bij zijn auto op een afgelegen parkeerplaats in het bosgebied. De man zou op een gewelddadige wijze zijn beroofd. De politie startte direct een onderzoek in naar de “daders”. Bij de zoektocht naar de daders werd onder andere een politiehelikopter ingezet. Deze heeft het bosrijke gebied afgezocht, maar vertrok enige tijd later weer. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

De politie doet onderzoek. Medewerkers van de forensische opsporing komen ter plaatse voor sporenonderzoek. Ook is er een hondengeleider van de politie ter plaatse en helpt Natuurtoezicht met het zoeken met een infraroodcamera.

Gerelateerde artikelen