Gelderland

Persoon overleden na ernstige aanrijding tegen boom Romienendiek Aalten

AALTEN – Op de Romienendiek in Aalten heeft zondagochtend een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Daarbij is zeker een persoon overleden. De politie doet onderzoek.

Omstreeks 09.15 uur ging het mis op de Romienendiek, ter hoogte van de Nonhofweg. De bestuurder van een voertuig kwam om nog onduidelijke redenen frontaal in aanraking met een boom. Talrijke hulpdiensten, waaronder de brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter, werden onmiddellijk ingeschakeld. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners, bleek het slachtoffer reeds overleden. De traumahelikopter werd snel geannuleerd.

Vanwege een lopend politieonderzoek is de weg afgesloten. De brandweer heeft een afdekzeil over het voertuig geplaatst, terwijl er schermen zijn opgesteld. De verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plaatse voor nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De weg zal naar verwachting tot 13.00 uur gesloten blijven voor het verkeer.

Gerelateerde artikelen