Limburg

Twee bewoners zwaargewond na overval in eigen woning Voerendaal

VOERENDAAL – Afgelopen nacht is een woning aan de Steinweg in Voerendaal overvallen. Daarbij raakten twee bewoners zwaargewond. De verdachte is gevlucht.

Diverse politie-eenheden zijn actief in de omgeving van de Steinweg in Voerendaal om de verdachte op te sporen. De politiehelikopter wordt eveneens ingezet in deze zoekactie. De verdachte wordt omschreven als iemand gekleed in een legergroene jas en een bruine broek. De vluchtroute van de verdachte is op dit moment nog niet bekend. Het wordt sterk afgeraden om de verdachte zelf te benaderen; bel in plaats daarvan direct 112.

Verdere details over dit geweldsincident zijn nog onbekend. De politie doet in en rond de woning onderzoek. Zo worden sporen veiliggesteld, beelden bekeken en getuigen gehoord. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden waarop iets te zien is? Deel dit dan met de politie. Dat kan via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via politie.nl/upload.

Gerelateerde artikelen